Okoskilincsek: Jövő az otthoni biztonságban

Okoskilincs

Okoskilincsek: Jövő az otthoni biztonságban

Ezek a modern zárrendszerek nemcsak a hagyományos kulcsokat váltják ki, hanem számos előnyt is kínálnak a felhasználók számára.

  1. Rugalmasság: Az okoskilincsek lehetővé teszik a távoli hozzáférést, így akár a telefonunk segítségével is kinyithatjuk vagy bezárhatjuk az ajtót, bárhonnan a világon.
  2. Biztonság (MABISZ minősítéssel): Az okoskilincsek fejlett biztonsági funkciókkal rendelkeznek. Példának okán azonosítási lehetőségekkel, úgy mint ujjlenyomat- vagy személyazonosság-ellenőrzés. Ez egyértelműen növeli az otthoni biztonságot.
  3. Nyomkövetés: Az okoskilincsek nyomon követik a be- és kijárást, és időbélyegekkel ellátott naplókat készítenek a tevékenységekről. Ezáltal könnyen követhetjük ki és mikor lépett be vagy hagyta el az otthonunkat. Hasznos lehet azon cégek számára, ahol fontos nyomon követni bizonyos helyiségekbe ki, mikor lépett be.
  4. Egyéb okosotthon eszközök integrációja: Az okoskilincsek könnyen integrálhatók más okosotthon eszközökkel, például biztonsági kamerákkal vagy okos világítással. Ennek köszönhetően egyszerűbbé válik az otthoni rendszerek összehangolása, központi vezérlése.

+1 Akinek van gyermeke jól tudja, a kulcskérdés kardinális probléma a mindennapokban. Az okoskilinccsel ez a zárzavar megszűnhet, ugyanis nincs szükség kulcsra sem a ki, ,- sem pedig a bejutáshoz.

Okoskilincs
Okoskilincs

Oszd meg MOST!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kategóriák
Klímák

Közösségi média

Új cikk

Menü

További cikkek

Kapcsolódó bejegyzések

Okoskilincs

Okoskilincsek: Jövő az otthoni biztonságban

Okoskilincsek: Jövő az otthoni biztonságban Ezek a modern zárrendszerek nemcsak a hagyományos kulcsokat váltják ki, hanem számos előnyt is kínálnak a felhasználók számára. Rugalmasság: Az okoskilincsek lehetővé teszik a távoli hozzáférést, így akár a telefonunk segítségével is kinyithatjuk vagy bezárhatjuk az ajtót, bárhonnan a világon. Biztonság (MABISZ minősítéssel): Az okoskilincsek fejlett biztonsági funkciókkal rendelkeznek. Példának

hőszivattyú

Amit a hőszivattyúról tudni kell

Az elmúlt évtizedekben a hőszivattyú rendszerek egyre népszerűbbé váltak a családi házak fűtési és hűtési megoldásaként. Ennek az egyre növekvő népszerűségnek számos oka van, és ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy miért is olyan hatékonyak! A hőszivattyú alapvető működési elve, hogy környezeti hőt képes átvinni egy hőforrásból (lehet levegő, talaj vagy víz) egy melegítendő/hűteni kívánt térbe.

klíma

Klímavásárlás előtt áll? Gondolkodjon hosszútávon!

A klímát hagyományosan hűtésre használták, de az idő előrehaladtával fűtésre is alkalmasak lettek. A klímával való fűtés lehetősége azonban felvet néhány kérdést: mennyire hatékony ez a megoldás és mégis milyen hatással van az energiafogyasztásra? A klímaberendezések fűtő üzemmódban a hőszivattyúk elvén működnek. A kültéri egység a kinti levegőből kinyeri a hőt, majd a beltéri egységbe

hőszivattyú

Rezsicsökkentés – Okosmegoldás hőszivattyúval

Az első emelt díjas áramszámlákat már kézbesítették, azonban még van idő cselekedni! Mi a Korrekt Kft-nél a hőszivattyúk komoly támogatói vagyunk. Már több éve telepítünk hőszivattyú rendszereket újonnan épített és felújított otthonokba egyaránt. De tisztázzuk, mi is az a hőszivattyú? Olyan fűtő, illetve hűtő berendezés, ami az egyik irányba fűt, a másikba pedig hűt. Tulajdonképpen