Hidromasszázs medencék

Wellis: A minőségi, magyar masszázsmedence nyújtotta wellness élmény

A Korrekt Kft. évek óta elkötelezett partnere a cégnek, ugyanis folyamatos innováció és fejlődés jellemzi őket, valamint termékeiket is. Ez számunkra is prioritás.

Hogy miért is szeretik annyian a termékeiket?

A medencék tökéletes relaxációt biztosítanak egy fárasztó nap után. Nem mellesleg fenntartási költségük, rendszeres használat mellett is elenyésző. A villanyszámlát csupán pár ezer forinttal növelik meg, míg az általuk nyújtott élmény számokban nem kifejezhető.

Többféle színű, funkciójú termék közül választhat. Keressen fel minket bizalommal és mi segítünk megtalálni az Ön számára legmegfelelőbbet.

Hosszabbítsa meg a medence szezont hőszivattyúinkkal!

Egy kültéri medence során, az időjárás erősen befolyásoló tényező lehet. Ha van medencéje, akkor jól tudja, hogy egy 1 hetes lehűlés után, jó pár napba telik, míg újra kellemes hőmérsékletű lesz a vizünk.

Amennyiben szeretné májustól-szeptemberig élvezni a medencéjét, szívből ajánljuk hőszivattyúinkat. Nem csupán folyamatos fűtést biztosítanak, de az árammal is kesztyűs kézzel bánnak. A rendszer kevés elektromos energiát fogyaszt. 1 kWh bevezetett elektromos energiából mintegy 3-6 kWh fűtési energiát szolgáltat.

Mind ezek mellett, miért szeretjük kifejezetten ezt a technológiát?

A berendezés úgy vonja el az energiát a környezetétől, hogy közben nem károsítja azt. Használata emellett hozzájárul a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséhez és a hagyományos energiahordozó készletek kíméléséhez is.