Rólunk

Cégismertető

A KORREKT Kft. hűtő és klíma szerviz 1993-ban alakult, független, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

Cégünk mohácsi székhelyű, tevékenységét az ország egész területén végzi.

Fő tevékenységeink:

  • Ipari hűtőberendezések, hűtőkamrák forgalmazása, üzembe helyezése, javítása
  • Klíma és hűszivattyú berendezések forgalmazása, telepítése
  • Kötelező szivárgásvizsgálat, szervízszolgáltatás
  • Hidromasszázs medencék forgalmazása, medencefűtések (hőszivattyús) értékesítése, szervizelése
  • Központi porszívó értékesítés és beszerelés
  • Háztartási gépek garanciális és garancián túli javítása

Cégünk alkalmazásában lévő hűtőgépszerelők valamennyien rendelkeznek a környezetvédelmi tanfolyam elvégzését igazoló kártyával, F-gáz vizsgával, közegészségügyi méregkezelői szakvizsgával, ipari-hűtős, klímás vagy háztartási gépszerelő OKJ-s vizsgával és több éves szakmai tapasztalattal.

A hagyományosnak mondható HFC (freonos) hűtőközeg töltet mellett egyre több CO2-vel működő hűtő berendezés telepítését bízzák ránk megrendelőink

Környezetpolitikánk

A KORREKT Kft. tevékenységeinek, szolgáltatásaink tökéletes minőségét korszerű rendszerek, eszközök alkalmazásával garantáljuk. Tevékenységünk elsődleges célja, a minőségi munka elvégzése, a lehető legrövidebb idő alatt és minimális hulladék előállítás mellett.

Stratégiai célunk, egyben állandó kihívás is számunkra az ügyfelek magas fokú, megbízható szolgáltatásokkal, illetve termékekkel való kiszolgálása.

Az eddig elért eredményeinket nem tekintjük véglegesnek, hanem további új fejlesztési lehetőségeket fogalmazunk meg. Kitartóan törekszünk a jó partnerkapcsolatok kialakítására, fenntartására. 

Minőségpolitikánk

A KORREKT Kft. minden szolgáltatásának elsődlegesen a piaci partnereknek az igényei maximális kielégítése a célja, a biztonsági és környezetvédelmi szabályok betartása mellet.

Társaságunknál dolgozó minden munkatárs felelős a saját munkája minőségéért, folyamatos képzéssel és minőségi munkát ösztönző motivációs rendszer bevezetésével biztosítjuk a piac folyamatosan növekvő követelményeinek való megfelelést.

Műszaki színvonalunk állandó emelése, a szolgáltatásainkat igénybevevő partnereink bizalmának megtartása, illetve növelés a legfőbb cél számunkra.

Filozófiánk

A KORREKT Kft.-t azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a hazai piacon meghonosítsa a fejlett ipari országokban már létező minőségi kereskedelmi hűtés és klímás telepítést, valamint szervizelést.

Fő célunk, vevő központú komplex szolgáltatás nyújtása leggyorsabban, kiváló minőségben és elérhető áron.