Ipari hűtőberendezések, hűtőkamrák

Ipari hűtőberendezések, hűtőkamrák forgalmazása, telepítése, javítása

Ez cégünk főtevékenysége és az egész ország területén és néhány éve már Európa több országában (Ausztria, Németország) végezzük. Kollégáink felkészültségüket bizonyítja, hogy a pécsi Metro és számos Tesco áruház szerelését több Auchan áruház, az ország teljes területén található számtalan SPAR és InterSPAR, Penny Market, ALDI, LIDL áruház hűtéstechnikai kivitelezését és az óta karbantartását végzik.

Számos vágóhíd, húsfeldolgozó hűtőkamráinak, hűtött tereinek és konzervgyár zöldség-gyümölcs tárolóinak kivitelezését végeztük el.

Megrendelőink közé tartoznak a borkészítéssel foglalkozó cégek és magánszemélyek is. Nekik bor- és cefrehűtő berendezéseket telepítünk.

A KORREKT Kft. által értékesített, üzembe helyeztt, hűtéstechnika rendszerekhez szervizszolgáltatást nyújtunk, amit ügyfeleink eseti vagy általány díjas konstrukcióban vehetnek igénybe.

Korrekt Kft. Mohács Klíma és hűtéstechnika - ipari hűtőberendezések, hűtőkamrák

Cégünk dolgozói rendelkeznek a kötelező szivárgásvizsgálathoz szükséges jogosítványokkal, így ezzel a szolgáltatással állunk a szivárgásvizsgálatra kötelezettek rendelkezésére, a tanácsadástól kezdve a folyamat teljes lezártáig. Új, még nem regisztrált rendszerekkel és éves felülvizsgálattal egyaránt foglalkozunk.

Szerviz gépjárműveinkben megtalálható a zárt láncú technológiához szükséges összes szerszám és gázlefejtő készülék is.